Skip links

NAŠ SVET RAZVOJ PROIZVODNJA VZDRŽEVANJE

Zgodovina podjetja je zgodba predanosti poklicu.

Direktor Vojo Jovičić je podjetje vzpostavil na podlagi dolgoletnih izkušenj. Znanje je pridobival v železarni, ga z mlajšimi generacijami delil na jeseniški srednji šoli in se po tehtnem premisleku odločil za ustanovitev lastne obrtne delavnice. Iz garaže na Zgornjem Plavžu se je z ekipo preselil v poslovne prostore na Prešernovi cesti, kjer je obrt s tremi zaposlenimi zrasla v podjetje KOV d.o.o. Danes zaposlujemo preko petdeset ljudi, v letu 2015 smo obnovili območje stare hladne valjarne in žičarne in se razširili na dodatnih sodobno obnovljenih 2600 m2 površin.

Ne verjamemo v nemogoče.

Uspešno podjetje je mozaik odličnih posameznikov in dobrih poslovnih partnerjev. Vsak naš izdelek nosi osebni pečat – nastaja pod budnim očesom strokovnjaka za posamezno področje, ki skrbi za ustreznost in natančnost. Nikoli se ne ustrašimo novih izzivov in poskrbimo za še tako zahtevne želje strank. V podjetju smo ponosni, da v letu 2020 praznujemo že 25 let pisanja naše zgodbe.

Poslovni partnerji krepijo znamko.

Svojo pozicijo krepimo z zanesljivostjo in skrbnim vodenjem celotnega delovnega procesa: projektiranje, razvoj, izdelava, montaža in vzdrževanje. Zavidljive reference na domačem trgu širimo s projekti za tuje poslovne partnerje. Tako tretjino našega prometa predstavlja izvoz v Avstrijo, Italijo, Nemčijo in Rusijo.

PROIZVODNJA

Proizvajamo vrhunske produkte/izdelke zahtevnih poslovnih partnerjev. Z uspešnimi preteklimi sodelovanji smo poskrbeli za pester proizvodni program. Ta sega od izdelave jeklenih konstrukcij, varjenja barvnih in črnih materialov, strojegradnje, izdelave kompleksnih strojnih delov do projektiranja, za kar smo med drugim prejeli certifikata SIST EN 1090-2 in EN ISO 3834-2. Bogat strojni park dopolnjujejo trdo delo, neustrašnost in znanje posameznikov, ki skrbijo za načrtovanje, izdelavo in montažo. Sistem spremljanja proizvodnje nam omogoča nadzor procesov, s čimer zagotavljamo kakovost.

Načrtovanje

Izdelava in montaža

Kakovost

VZDRŽEVANJE

Kot zunanji izvajalci vzdržujemo proizvodne linije naših poslovnih partnerjev. Vzdrževanje zahteva ogled lokacije, skrbno načrtovanje in nadzor delovnega procesa. Remont naša ekipa opravlja v ozkih časovnih okvirih, ki jih postavljajo naročniki, zato je varnost na prvem mestu. Neslutene težave na proizvodnih linijah rešujemo v najkrajšem možnem času.

Ogled in kontrola

Načrtovanje

Izvedba in remonti

RAZVOJ

Investicije strank vzamemo resno. Predstavljajo pomemben člen našega razvoja, zato jih skupaj načrtujemo do potankosti. Nenehno iščemo inovacije na področjih našega delovanja, večji del sredstev vlagamo v izobraževanje zaposlenih in nadgrajujemo lastno proizvodnjo. Najvišji nivo kadra ohranjamo s štipendiranjem in poučevanjem prakse na Srednji šoli Jesenice.

Investicije

Projektiranje

Inovacije in izobraževanje

SMO DRUGAČNI
Return to top of page