Skip links

SMO DRUŽINA SMO DRUGAČNI CERTIFIKATI ZAPOSLENI STROJNI PARK

Držimo skupaj

Podjetje KOV d.o.o. je plod predanosti poklicu in nenehnega iskanja novih izzivov. Največja vrednost so naši zaposleni, ki s svojim znanjem in pripadnostjo podjetju krepijo identiteto znamke. Veliko pozornosti posvečamo združevanju znanj naše stroke in skrbimo za razvoj naših partnerjev.

Navajeni smo trdega dela.

Proces našega dela je intenziven. Individualne obravnave je deležna vsaka stranka. Dodelimo ji vodjo projekta – ta se ji posveča od ponudbe do končne izdelave.

ZAPOSLENI

Delavcev za določen čas ne zaposlujemo, ker želimo, da se naši zaposleni čutijo del podjetja. Vrzel kadrov v kovinski industriji rajši polnimo s štipendiranjem in možnostjo opravljanja prakse. V želji po doseganju novih znanj, ki bistveno prispevajo k izboljšanju proizvodnje in hkrati omogočajo izdelavo zahtevnih jeklenih konstrukcij, zvarjencev, lastne NDT kontrole zvarov, itd. vse zaposlene nenehno izobražujemo. To je naš način, da ostanemo korak pred konkurenco.

STROJNI PARK

V želji po hitro in dobro opravljenem delu, naše zmogljivosti redno nadgrajujemo z novimi stroji. V bogatem strojnem parku imamo med drugim mostna dvigala, najnovejše stružnice, krivilne in rezkalne stroje, moderno varilno in ovijalno opremo, vsi stroji pa delujejo v skladu s smernicami in z zakonom določenimi standardi. Vstopi v proizvodnjo.

  • Mostna dvigala 15 in 10
  • Struženje fi 1000×6000
  • Horizontalno rezkanje X3000, Y2000, Z1250, miza nosilnosti 12t
  • Krivljenje pločevine na krivilnem stroju l=4000, 400 ton
  • Ovijanje pločevine debeline 25 in širine 2000 mm
  • Varjenje po postopkih: TIG, MIG-MAG in ROV
  • Neporušne kontrole varov: VT, PT in MT
  • Mednarodni varilni inženir : IWE
  • Standardi: SIST EN 1090-1:2009 (EXC 3) in SIST EN ISO 3834

CERTIFIKATI

Na področju izdelave kovinskih konstrukcij je prišlo do korenitih sprememb. Vsi proizvajalci morajo imeti certificirano notranjo kontrolo proizvodnje skladno z zahtevami Zakona o gradbenih proizvodih. Tudi sami smo morali poskrbeti, da smo sledili trendom v zakonodaji. V letu 2014 smo tako pridobili certifikata SIST EN 1090-1:2009 (EXC 3) in SIST EN ISO 3834. S tem podjetje KOV d.o.o. ustreza strogim tehničnim zahtevam za sistem kontrole, posledično pa imamo pravico do označevanja jeklenih konstrukcij z oznako CE.

VODSTVO

Eden od receptov za poslovni uspeh je ta, da ves dobiček vlagamo nazaj v podjetje, obenem pa si prizadevamo za poštene poslovne odnose in gojimo spoštovanje do konkurence.

Janez Mulej

Vodja priprave dela

janez@kov.si

Tomislav Šegan

Vodja financ in računovodstva

tomo@kov.si

Roman Slivnik

Vodja proizvodnje

roman@kov.si

Anže Mrak

Direktor

anze.mrak@kov.si

4600 m2+ lastnih proizvodnih površin.

Zaposlujemo 50+ oseb.

1/3 produktov izvozimo.

Podpiramo in doniramo lokalno.

PROJEKTI
Return to top of page